projman #2521 subtask with duration of 0 [resolved]

When putting a sub-subtask with a duration of 0:

Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/projman", line 4, in ?
  run(sys.argv[1:])
File ".../cvs/public/soft/projman/main.py", line 53, in run
  options_set.get_command().execute()
File ".../cvs/public/soft/projman/interface/command_manager.py", line 275, in execute
  self.write(self.read_project.schedules)
File ".../cvs/public/soft/projman/interface/command_manager.py", line 287, in write
  lambda tree, file: file.write(self.visitor.as_xml_string(tree)))
File ".../cvs/public/soft/projman/interface/file_manager.py", line 217, in write_trees
  writer(trees[0], file_object)
File ".../cvs/public/soft/projman/interface/command_manager.py", line 287, in <lambda>
  lambda tree, file: file.write(self.visitor.as_xml_string(tree)))
File ".../cvs/public/soft/projman/writers/docbook_writers.py", line 119, in as_xml_string
  return self.as_xml_stream(node, pretty=pretty).read()
File ".../cvs/public/soft/projman/writers/docbook_writers.py", line 100, in as_xml_stream
  dom = self.as_xml_dom(node)
File ".../cvs/public/soft/projman/writers/docbook_writers.py", line 93, in as_xml_dom
  return self.visit(node)
File ".../cvs/public/soft/projman/writers/docbook_writers.py", line 66, in visit
  self.build_tree()
File ".../cvs/public/soft/projman/writers/docbook_writers.py", line 188, in build_tree
  self._build_task_node(task)
File ".../cvs/public/soft/projman/writers/tasks_costs_writer.py", line 81, in _build_task_node
  self._build_task_node(each, level+1)
File ".../cvs/public/soft/projman/writers/tasks_costs_writer.py", line 81, in _build_task_node
  self._build_task_node(each, level+1)
File ".../cvs/public/soft/projman/writers/tasks_costs_writer.py", line 75, in _build_task_node
  row  = self.empty_row_element(task, level)
File ".../cvs/public/soft/projman/writers/tasks_dates_writer.py", line 100, in empty_row_element
  date_begin = self.schedule.tasks_global_intervals[task.id][0]
KeyError: u't1_1_1'
prioritynormal
typebug
done in0.12.3
load left0.000
closed by<not specified>